Een klein momentje a.u.b.
search

Volkan en Murat FinDt ADVIES

“Het leven is leuk als je het deelt, wij delen onze aandacht en kennis en zijn jouw levenslange financiële partner in Dordrecht!”

Wie: Volkan en Murat, eigenaren
Wat: FinDt ADVIES, hypotheken en verzekeringen
Waar: Johan de Wittstraat 302

In de hectiek van de huidige woningmarkt houden Volkan en Murat het hoofd koel. Bij FinDt kun je terecht voor advies over hypotheken en verzekeringen. Maar er is meer, want deze twee jonge ondernemers weten als geen ander hoe ze de klant van A tot Z echt kunnen ontzorgen. Of het nu gaat om ondersteuning bij de aankoop van je droomhuis, het regelen van de juiste verzekeringen of hulp bij de jaarlijkse belastingaangifte, bij FinDt zit je goed.

Dordtse droom
Volkan en Murat kennen elkaar al jaren. Ze zijn samen opgegroeid in de Dordtse binnenstad en met hun Turkse roots, is Dordrecht de stad waar ze zich echt thuis voelen. “Het is een prachtige stad en we houden van de Hollandse nuchterheid!”, vertelt Volkan.

De mannen hebben beiden commerciële economie gestudeerd. Toen ze afstudeerden, ging Volkan aan de slag in de bankwereld en vond Murat een baan als verzekeringsadviseur. In eerste instantie zagen zij dit als tijdelijke opstap naar een andere baan, maar al snel bleek dat ze goed op hun plek zaten en ontwikkelden de mannen zich ieder in hun eigen vakgebied.

“We droomden van een eigen onderneming, maar het vinden van ‘het juiste moment’ vonden we heel spannend”, vertelt Murat. “Zijn we niet te jong, pakt het financieel goed uit?” Allemaal logische vragen bij de opstart van een eigen bedrijf. Achteraf kunnen de mannen gelukkig zeggen dat ze zich voor niks druk hebben gemaakt, want FinDt maakte in 2018 een vliegende start! “We zijn heel blij dat we deze beslissing hebben genomen en zijn super trots op waar we nu staan!”

Persoonlijke aandacht voor de klant
Bij FinDt ligt de focus op kwaliteit en het leveren van maatwerk. Iedere klant is anders en daar waar de een bij de aankoop van een huis enkel advies nodig heeft over het afsluiten van een hypotheek, vindt de ander het prettig om vanaf het begin ondersteunt te worden bij het gehele aankoopproces. Hun klantenkring bestaat voornamelijk uit Dordtenaren met roots uit andere landen. “We merken dat die groep, ongeacht leeftijd het fijn vindt, om ontzorgt te worden bij zo’n belangrijke aankoop, zoals bijvoorbeeld je eerste woning.” Door de persoonlijke aandacht voor de klant en de diversiteit aan diensten is FinDt een levenslange financiële partner. Want naast de aankoop van een huis kunnen de mannen je helpen met de belastingaangifte, het af- of oversluiten van de juiste verzekeringen, vastgoedinvesteringen enz. Kortom: je FinDt er alles onder 1 dak!
Mocht je je nu afvragen waar FinDt voor staat. Een afkorting van Financieel advies Dordrecht, en ook marketingtechnisch goed in te zetten volgens de mannen.

FinDt ik leuk!
Elke dag doen de mannen wat ze leuk vinden. Volkan heeft zich ontfermt over het interne gedeelte van het bedrijf zoals het maken van werkafspraken, de administratie en het onderhouden van het systeem. Murat richt zich vooral op de communicatie en het opzetten van een netwerk. Op de vraag of ze elkaar nooit zat zijn, antwoorden ze meteen: “NEE! Er zitten dagen bij dat we heel de dag samen hebben gewerkt en na het werk nog een half uur bellen om ‘even’ bij te praten”, zegt Murat lachend.

Het allerleukste aan hun werk vinden ze het geven van advies en het contact met de klant. “Het is fantastisch om een jong stel te begeleiden dat binnenkort gaat trouwen en hun eerste huis gaat kopen. Als ik de glimlach op hun gezicht zie, weet ik waar ik het allemaal voor doe”, zegt Volkan.

Anderen helpen dromen waar te maken
Wat duidelijk aan de mannen te horen is, is dat ze trots zijn op wat ze hebben bereikt en het zeker niet vanzelfsprekend vinden. Het was, en is, nog steeds hard werken om hun droom waar te maken. Wat ze net zo belangrijk vinden is om ook anderen te ondersteunen hun droom uit te laten komen. Of het vanuit eigen ervaringen tijdens een ondernemersreis is, of om iets terug te doen voor hun eigen lokale omgeving, de jonge mannen investeren vanaf de start al in jonge talenten. Ze nemen actief stagiaires aan en naast begeleider, vervullen ze ook de rol van mentor. “Het is zo belangrijk om sturing te hebben, als je aan het afstuderen bent”, geeft Volkan aan. We bieden jonge mensen dan ook graag die mogelijkheid en zijn dan zo trots als iemand hier weggaat en vervolgens zelf als ondernemer aan de slag gaat.

Ook investeren ze in de lokale omgeving. Sport is altijd een belangrijk onderdeel van hun jeugd geweest en in hun omgeving zien ze veel jongeren met ambities en talent die niet altijd de juiste tools krijgen om zich verder te ontwikkelen. Daarom geven Volkan en Murat 3 jeugdtalenten een steuntje in de rug door hen financieel op weg te helpen en een mentor voor hen te zijn. “Het leven is leuk als je het deelt en het is mooi om op deze manier iets terug te kunnen doen voor de jeugd.”

Thuis is Dordrecht
Dordrecht is voor de mannen hun thuis. Als geboren en getogen Dordtenaren is het niet meer dan logisch dat ze gevestigd zijn in het centrum van Dordt. “We ervaren Dordrecht als een hechte gemeenschap (ook op ondernemersvlak) en mensen weten elkaar makkelijk te vinden.” Volkan en Murat zijn inmiddels gesetteld, beiden getrouwd en allebei vader van 2 kinderen. “Het is heerlijk om met de kids de stad in te gaan of juist de groene parken op te zoeken. Er is genoeg te doen!” Daarnaast is Murat jarenlang actief geweest als voetbaltrainer bij Emma en GSC en is hij nog steeds ieder weekend bij de voetbal te vinden. “Op zaterdag sta ik vol trots langs de lijn om mijn zoontje aan te moedigen en op zondag zet ik me in als coach.”

Toekomstplannen
FinDt is sinds 2018 open en de zaken gaan goed. Klanten uit Dordrecht, maar ook daarbuiten, weten hen goed te vinden. De komende tijd zullen de mannen zich focussen op het nog verder optimaliseren van hun onderneming en klantenkring. “We hebben niet de ambitie om heel groot te worden, want dat zou ten koste gaan van de persoonlijke aandacht voor onze klant. Een beetje groeien, of een tweede vestiging, dat sluiten we zeker niet uit.”, aldus Volkan met een grote glimlach op zijn gezicht.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts