Een klein momentje a.u.b.
search

Saskia Trossèl Vijfvinkel Trossèl Makelaars

‘Mensen blij maken met het vinden van een Dordts droomhuis. Daar genieten we elke dag opnieuw van’

Wie Saskia Trossèl, eigenaresse
Wat
een persoonlijk, vernieuwend én zeer ervaren makelaarskantoor
Waar
Vriesestraat 168

Gladde verkooppraatjes en onpersoonlijk? Niet bij Vijfvinkel Trossèl makelaars! Niet voor niets worden zij door klanten beoordeeld als ‘no-nonsense’ makelaar. Het Dordtse makelaarskantoor kiest voor een geheel eigen aanpak. Met een grote liefde voor woningen, een schat aan ervaring en het blij maken van mensen streeft het team ernaar om voor iedere klant een Dordts droomhuis te vinden.

Doe waar je blij van wordt
Saskia Trossèl, sinds 2004 eigenaar van Vijfvinkel Trossèl makelaars, stamt uit een echte Dordtse ondernemersfamilie. Haar grootouders hadden de bekende hoedenwinkel Trossèl op de Voorstraat en haar ouders hadden winkels in Zwijndrecht en Breda. Het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan!

Via haar werk bij een woningcorporatie in Dordrecht kwam Saskia in contact met Françoise, die toen al bij het makelaarskantoor werkzaam was. Later werden zij collega’s. De twee stoere dames vielen op in het ‘snelle jongens’ vak, want gedreven door hun passie en het omgaan met mensen onderscheiden ze zich van hun concurrenten. ,,We hebben een liefde voor woningen, maar vooral voor het adviseren en blij maken van mensen. We stellen onszelf de vraag, hoe willen we zelf geholpen worden bij een grote beslissing die het kopen en verkopen van een huis is. Dicht bij onszelf blijven vinden we belangrijk, als iets niet goed voelt dan haken we af of adviseren wij onze klant om dit te doen. Wij hebben een grote verantwoordelijkheid en die nemen we serieus, wie onze klant ook is.”

Dordrecht is echt heel bijzonder
Saskia kent Dordrecht op haar duimpje en aan de manier waarop ze over de stad vertelt merk je dat ze een echte fan is. ,,Dordrecht heeft alles: een prachtige natuur, water en rust maar ook knusse winkelstraatjes in de prachtige historische binnenstad. De opkomst van kleine ondernemers die écht vernieuwend willen zijn, dat vind ik heel tof!” Ze geniet van de oude stadskern, de Grotekerksbuurt, de wekelijkse markt en veel meer. Françoise zoekt juist graag de rust op en geniet ervan om in de vroege ochtend langs de havens of door De Biesbosch te fietsen als er nog niemand op straat is.

Dordrecht is ‘upcoming’ aldus de dames. ,,De huizenprijzen in Dordrecht zijn veel aantrekkelijker dan alle andere steden in de Randstad en het is gewoon heel leuk en centraal wonen in Dordrecht. We zien dat dertigers en veertigers zich vanuit bijvoorbeeld Rotterdam (opnieuw) in Dordrecht settelen. En hoe mooi is het ook dat een Sinterklaasintocht en Koningsdag in Dordrecht plaatsvonden. Wij zijn heel trots op Dordrecht.’’

Als Saskia en Françoise het een dagje in de stad voor het zeggen hebben, promoten ze het water rondom Dordrecht veel meer, zodat Dordrecht vanuit de omliggende steden met de fast ferry of waterbus vaker wordt bezocht. Ook groei van passend onderwijsaanbod in de stad verdient meer ruimte om zo de aanwas van jong publiek te realiseren.

Kloppend hart
Het logo van Vijfvinkel Trossèl bevat een hart, gevormd door de twee s’en uit de naam Trossèl. ,,Hierover is nagedacht. Vanuit de markt hoorden we dat wij vaak leuke huizen te koop aanbieden én omdat wij met hart en ziel werken is dit beeldmerk heel creatief tot stand gekomen.” De hartjes van de Vijfvinkel Trossèl’s gaan sneller kloppen van alles wat Dordrecht te bieden heeft maar vooral van de persoonlijke verhalen van de Dordtse inwoners van de stad die hun huis kopen of verkopen.

Jezelf durven zijn
Saskia besteed veel aandacht aan innovatie en mede dit zorgt ervoor dat Vijfvinkel Trossèl opvalt op de woningmarkt in Dordrecht. Het charmante authentieke stadspand waarin het kantoor is gevestigd, is passend bij de hippe en frisse huisstijl. Gave campagnes, unieke samenwerkingen en een website waar je terecht kunt voor o.a. mooie filmpjes van alle wijken in Dordrecht. Ook via social media onderscheiden ze zich. ,,Ook in het ondernemen blijven we dicht bij onszelf en gaan we uit van onze eigen kracht, we zijn wie we zijn en geloven in een eigen identiteit. Natuurlijk willen we opvallen, we zijn een commercieel bedrijf, maar we zijn zeker niet van ‘zien en gezien’ worden. Van uitnodigingen voor een housewarming worden wij gelukkiger dan van een netwerkborrel.”

Iedere week taart
Saskia is altijd op zoek naar vernieuwing en het optimaliseren van haar dienstverlening, de lat ligt hoog. ,,Als onze klant achteraf gelukkig is dat ze ons hebben ingeschakeld pas dan is onze missie geslaagd’’. Maar dat goed ook goed genoeg is blijkt wel uit de taart die zeker wel wekelijks wordt bezorgd door een tevreden klant! Saskia is trots op haar team dat bestaat uit alleen maar mensen met dezelfde mentaliteit. “We zijn een soort familie: op elkaar ingespeeld, hart voor elkaar en uit hetzelfde hout gesneden. Ik vind dat echt uniek en ben daar heel dankbaar voor want we doen het echt met elkaar”.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts