Een klein momentje a.u.b.
search

Over ons Cityblog Dordrecht & De wereld op papier

Dordt op de kaart is een samenwerking tussen Cityblog Dordrecht en De wereld op papier. Met een gezamenlijke passie voor de stad leggen wij vast waar het hartje van een (andere) lokale ondernemer sneller van gaat kloppen en wat de reden is om in deze mooie stad te ondernemen. Zo zetten we met elkaar Dordrecht op de kaart!

De wereld op papier
Wij zijn Laura en Mariëlle en samen ontwerpen we kaarten, posters en andere papierwaren. Onze collectie bestaat uit een bonte verzameling illustraties, foto’s, collages en grafische uitingen. Ieder met een eigen verhaal of herinnering, die wie hebben opgedaan tijdens de reizen die wij samen maken. Soms is dat ver weg, maar vaak ook heel dichtbij. De wereld op papier staat voor producten met een verhaal en we schenken we van ieder verkocht product een deel aan een goed doel. De wereld geeft ons inspiratie en we geven haar graag iets terug. 

www.dewereldoppapier.nl
info@dewereldoppapier.nl
Instagram | Facebook

Cityblog Dordrecht
Wij zijn Ays & San en zijn samen Cityblog Dordrecht gestart. Een blog waarin we schrijven over alles in Dordrecht waar wij trots op zijn, van leuke winkeltjes tot lekkere koffietentjes en restaurants. Maar ook delen wij onze ervaringen op het gebied van bijvoorbeeld sporten in Dordrecht. Een echte lifestyle blog waarin we je meenemen in ons wereld in Dordrecht. We zijn ons blog begonnen omdat we erg trots zijn op Dordrecht en dat met zo veel mogelijk Dordtenaren en toeristen willen delen. We zijn trots op de ondernemers die iets nieuws beginnen, en daarmee iets moois toevoegen aan Dordrecht. En daarnaast zijn we natuurlijk ook erg trots op de gebouwen, de historie die Dordrecht heeft. En wat we natuurlijk ook altijd erg leuk vinden is als er iemand van buiten Dordrecht zegt dat Dordrecht een ontzettend leuke stad is. Je mag als Dordtenaar onze blog niet mag overslaan omdat je anders wel eens mooie pareltjes kan missen!

www.cityblogdordrecht.nl
info@cityblogdordrecht.nl
Instagram | Facebook

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url