Een klein momentje a.u.b.
search
Dordrecht

Meedoen?

Ben je enthousiast geworden en wil je je als ondernemer ook aanmelden voor Dordt op de kaart? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een mail naar info@dordtopdekaart.nl en we sturen je zo snel mogelijk meer informatie. Hieronder alvast wat info op een rijtje!

Initiatief
Deze campagne is een samenwerking tussen Cityblog Dordrecht en De wereld op papier. Met een gezamenlijke passie voor de stad leggen we vast waar ons hartje sneller van gaat kloppen. Graag delen we onze passie met de andere enthousiaste ondernemers die Dordrecht rijk is en vertellen we het verhaal van de ondernemer achter de onderneming.

We maken een serie portretten over Dordtse ondernemers. We zetten de stad en het verhaal van de ondernemer letterlijk ‘op de kaart’. Jullie verhalen en portretten krijgen een bijzonder plekje op de website www.dordtopdekaart.nl en jouw quote komt op jouw eigen Dordtse kaart te staan.

Waarom?
Om jouw onderneming in de spotlight te zetten, je verhaal als Dordtse ondernemer te vertellen, de passie voor de stad te delen en je netwerk te vergroten.

Doe mee!
Ieder kwartaal hebben we een nieuwe ronde voor het verspreiden van de Dordtse kaarten.

Story

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url