Een klein momentje a.u.b.
search

Deborah Verheggen Rockin' Items

‘Ik vind het mooi om te zien dat steeds meer ondernemers inspringen op dingen die de stad nog mist, zo wordt Dordrecht nog leuker’

Wie Deborah Verheggen, eigenaresse
Wat
een prachtige boetiek met unieke modemerken uit Nederland en Scandinavië en eigen ontworpen tassen
Waar
Voorstraat 123

Deborah Verheggen is het kloppend hart en creatief brein achter dé modezaak van Dordrecht, Rockin’ Items. De winkel is gevestigd in een historisch pand en omgetoverd tot een ‘stylisch verantwoord’ geheel. Deborah omschrijft haar stijl als klassiek met een stoere/gekke twist. Dat geldt niet alleen voor de inrichting van haar winkel, maar ook voor de kleding die ze verkoopt. Wie buiten de gebaande winkelpaden gaat ontdekt de wondere wereld van Rockin’ Items en loopt grote kans om door Deborah in een unieke outfit gestoken te worden!

Stoute schoenen
Haar gevoel voor kleur en styling deed Deborah op als meester(bloem)bindster. Ze was altijd al geïnteresseerd in mode en toen ze moeder werd zocht ze een nieuwe uitdaging waarin ze haar liefde voor mode met de zorg voor haar kinderen kon combineren. Ze trok letterlijk de stoute schoenen aan, want ze ging aan de slag met het ontwerpen van haar eigen laarsjes. Ze begon een webshop en in de loop der tijd breidde ze haar collectie uit met sieraden, tassen en kleding. 5 jaar geleden opende ze haar winkel aan de Voorstraat. De collectie bestaat uit Nederlandse en Scandinavische merken. ,,Ik blijf dicht bij mezelf en kies uit wat ik mooi vind. Het is zoveel leuker om kleding te verkopen waar je zelf blij van wordt!” Inmiddels weten niet alleen de Dordtenaren, maar ook veel fans uit de rest van Nederland haar winkel te vinden.

Uniek concept
Wat Rockin’ Items leuk maakt is het bijzondere concept en het heerlijke huiskamergevoel. ,,Ik miste in Dordrecht een winkel zoals deze en wilde laten zien dat het zoveel leuker kan!” Ze deelt het pand met twee andere Dordtse ondernemers. Rockin’ Items vormt een geheel met een keukenzaak en een barbershop. Drie totaal verschillende ondernemingen die elkaars verschillen hebben benut om een uniek concept neer te zetten! Geniet bij binnenkomst van een kopje koffie in de keuken, plof even op de bank en daarna…. heerlijk shoppen in het modewalhalla van Deborah. Ze neemt de tijd om je persoonlijk te adviseren en iets te vinden wat echt bij je past. Je bent er zo een uurtje zoet! ,,Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen.” Ik behandel mijn klanten zoals ik zelf ook graag behandeld wil worden.” Als Deborah in Dordrecht mensen met haar kleding of tassen ziet lopen, maakt dit haar super trots. ,,Mijn grote droom is dat iedere (Dordtse) vrouw een Rockin’ Item in haar kast heeft hangen. Wie weet dat ik in de toekomst dan wel een tweede winkel kan openen!”

Een kans voor ondernemers
Deborah is opgegroeid in Dordrecht en is gek op het oude stadscentrum en de havens. ,,Vanuit mijn kantoor op de eerste verdieping kijk ik precies uit op de haven, zo mooi!” Haar favoriete plekje voor koffie en taart is Coffeelicious en voor een wijntje gaat ze graag naar DOK. Ze ziet in de stad steeds meer vernieuwende concepten ontstaan en is blij dat ondernemingen zoals Smooth en Spring City Spa inspringen op iets dat er nog mist in de stad. Om de lokale ondernemers een boost te geven adviseert Deborah Dordtenaren om hun producten altijd in eigen stad te kopen. ,,Ga in Dordrecht naar de kapper, ga hier uit eten en shop er je mooiste outfit bij elkaar. Zo helpen we elkaar en blijft de stad levendig.”
Als Deborah het een dagje voor het zeggen heeft in de stad pakt ze de leegstand aan. ,,Er staan zoveel mooie panden leeg en de huur is zo hoog. Gooi de prijzen naar beneden en geeft ondernemers de kans om hun droom te verwezenlijken!”

Deborah’s droom is uitgekomen. Ze heeft een prachtige winkel, verkoopt gave kleding en stelt haar klant centraal. De combinatie van die 3 maakt Rockin’ Items een ijzersterk concept en een aanwinst voor de stad.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts